2015. április 2., csütörtök

Alma Abonyi Anorthic Glam Collection Launch Party a One Fashion Budapestben - 2015.04.02

2014 nyarán a cseh kristályok adták az inspirációt az Alma Abonyi idei kapszulakollekciójához, melynek első darabjai, az ANORTHIC Glam táskák, melyek a mostani ONE Fashion Budapest-ben mutatkoztak be.

A szigorú geometriai formák játékos szín- és anyagváltakozásokkal oldódnak fel – a tervező több ország kínálatából választotta ki a különleges szövésű textileket. A táskákból - a kollekciót előrevetített limitált ékszerekhez hasonlóan - nem készül két azonos kialakítású darab. Abonyi Alma ezúttal is hordható képzőművészeti alkotásként álmodta meg a kollekció elemeit.

Az estét a GLAMOUR főszerkesztője, Maroy Krisztina, a Glamour újság főszerkesztője nyitotta meg. A hangulatról a The Adolescens zenekar gondoskodott.

Nagy élményt jelentett számomra, hogy személyesen találkozhattam az alkotóval és a Glamour főszerkesztőjével.

Abonyi Alma a Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrász szakán diplomázott, később viszont inkább a divat világához kezdett vonzódni, így megalapított az Alma Abonyi prémium kiegészítő márkát. Ebben az évben pedig a Women of the Year új kategóriájának egyik jelöltje volt.

A táskák karbonszál alapú két komponensű műanyagból és különféle textilekből készülnek.

A textil a műanyaggal találkozva megkeményedik és így jön létre ez a nagyon különös, de igazán tetszetős egyedi alkotás. A táskák belülről béleltek és zsebekkel, kis tároló részekkel lettek ellátva.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése